El Grill i la Mosca

by Cia Xerramequ

/
1.
2.
La Granota 02:21
3.
La Mosca 03:08

about

CIA XERRAMEQU
Durant el 2014 el Xerramequ i el grup estable Cia Xerramequ continuen de gira presentant l’espectacle “El Conte de l’Eriçó Bru”. Actualment el Xerramequ està presentant el conte digital “El grill i la mosca” i l’espectacle infantil homònim.

EL GRILL i LA MOSCA
El conte d’El Grill i la Mosca és una aventura d’amistat, que demostra que l’amistat no sempre es forja des de la igualtat, sinó també a partir de les diferències. Volem fer arribar emocions i sentiments als més petits per ajudar-los a créixer. És una aposta poètica en moments en què hem de procurar que les diferències no separin, sinó que serveixin de base per crear noves relacions de confiança i entesa a partir del respecte a la diferència i la il•lusió per aprendre a partir d’aquesta.

L’ESPECTACLE
El Grill i la Mosca és un espectacle de 50’ pensat per a infants de 3 a 7 anys. Marc Serrats ‘Xerramequ’ hi posa la música en directe i l’actor Jordi Torres condueix l’obra i dinamitza el guió transformant-se en els diferents personatges del conte: el grill, la mosca i la granota. La Cia Xerramequ aplica a El Grill i la Mosca l’exitosa fórmula musical de Musiquetes per la Bressola i El Conte de l’Eriçó Bru, amb cançons de tornades populars i estètica electrònica, a més d’apostar per una escenografia senzilla i captivadora alhora.

RECURSOS MULTIMÈDIA
Teaser músiques i imatges a youtube:
www.youtube.com/watch?v=fTuL3drXpF4
Teaser de l’espectacle en directe:
youtu.be/QZm1_xURcc0
Dossier de l'espectacle en directe:
ves.cat/l-Z-

credits

released September 18, 2014

De les músiques:
MARC SERRATS 'XERRAMEQU'

De l'espectacle:
CIA XERRAMEQU

Del llibre digital:

Editorial Digital Neurosi
www.neurosi.com

Il•lustracions de Marta Cortès

Muntatge i organització digital de Pere Esquerrà
www.pereesquerra.cat

license

all rights reserved

tags

If you like El Grill i la Mosca, you may also like: